Ook met de Klassieke Compaan aan de slag?

Dit is de Klassieke Compaan

Maak kennis met de Klassieke Compaan! Deze tablet is speciaal ontwikkeld voor mensen zonder enige digitale ervaring, maar die nog wel graag deel willen uitmaken van onze digitale wereld. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Klassieke Compaan kan dat op een eenvoudige en veilige manier. Gebruiksgemak, veiligheid en plezier staan centraal. De Klassieke Compaan kenmerkt zich door de grote knoppen en en het overzichtelijk scherm. Raak nooit de weg kwijt op de tablet: er staat altijd een terug-knop op het scherm van de Compaan.
Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten, waardoor zorg op afstand nog makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, de digitale omgeving waarin de Compaan beheerd kan worden vanaf uw computer of smartphone. Stel via het Portaal een goedemorgen-melding, medicatieherinneringen of agenda-afspraken in op de Compaan. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op de Klassieke Compaan? Ontdekt het via deze knop!

Met de Compaan kiest u voor service

Bij Compaan willen wij mensen echt helpen. Daarin gaan wij graag een stapje verder. Wij begrijpen dat mensen zonder digitale ervaring meer aandacht nodig hebben en nemen daarom altijd ruim de tijd voor vragen. Dagelijks staan wij van 09.00 uur tot 17.00 uur klaar voor u als klant. Ook in het weekend! Bovendien helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. In deze video worden de verschillen tussen de twee modellen uitgelegd. Kiest u voor de supermakkelijke Klassieke Compaan of gaat u liever voor de uitgebreidere Compaan Connect? Bekijk de video en oordeel zelf! Meer weten over onze service of heeft u hulp nodig bij de keuze? Bel ons op 088 14 50 100 en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Geïnteresseerd in de Klassieke Compaan?

omabreit

De belangrijkste voordelen

In tegenstelling tot een reguliere tablet biedt de Compaan mogelijkheden en support die volledig aansluit bij mensen die het lastig vinden om met computers om te gaan. Onze klanten communiceren met hun familie en vrienden in een besloten omgeving vrij van spam en virussen en hoeven zich geen zorgen te maken over software updates. Daarnaast heeft u de beschikking tot een aandachtig support team dat 365 dagen per jaar beschikbaar is voor al uw vragen.

tablet_ico

Speciaal gemaakt voor ouderen. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

tablet_ico

Vertrouwd dichtbij. Alleen toegankelijk voor familie en vrienden.

tablet_ico

Mantelzorg 2.0. Ondersteuning voor hulp in en om het huis.

tablet_ico

Verbind generaties met elkaar en verhoogt de betrokkenheid.

tablet_ico

Persoonlijk support voor een nog makkelijkere omgang met de Compaan.

tablet_ico

Duurzaam geproduceerd met het oog op de toekomst en een betere wereld.

Ervaringen delen waar en wanneer u maar wilt.

portaal-omgeving

Een foto van het eerste schooldiploma, een berichtje sturen van uw vakantieadres of beeldbellen met familie in het buitenland? Met de Compaan is dit mogelijk! Vrienden en familie communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal. De familie omgeving overal ter wereld bereikbaar via tablet, computer of via de Compaan Portaal App op uw smartphone. Zo communiceert u eenvoudig en snel met uw dierbare op de manier die het best bij u past.

Liever een adviesgesprek? Wij bellen u graag terug.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.