Ook met de Compaan aan de slag?

Maak kennis met de Compaan

De Compaan is er voor ouderen die niet met de computer overweg kunnen, maar nog wel deel willen uitmaken van onze digitale wereld. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige manier.
Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten, waardoor zorg op afstand nog makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, een versleutelde internetpagina bereikbaar vanaf uw eigen smartphone, tablet of computer.

Met de Compaan kiest u voor service

Compaan wilt mensen echt helpen. Daarin gaan wij graag een stapje verder. Wij begrijpen dat ouderen meer aandacht nodig hebben en nemen daarom altijd ruim de tijd voor vragen. Dagelijks staan wij van 09.00 uur tot 18.00 uur klaar voor u als klant. Ook in het weekend!
Op afstand zorgen wij ervoor dat de Compaan altijd werkt. Loopt u ergens tegenaan en komt u er niet uit? Na uw toestemming kunnen wij met u meekijken en lossen we het probleem direct op. Meer weten over onze service? Bel ons op 088-14 50 100 en we vertellen u graag meer.

Compaan in gebruik

Liever een adviesgesprek? Wij bellen u graag terug.

omabreit

De belangrijkste voordelen

In tegenstelling tot een reguliere tablet biedt de Compaan mogelijkheden en support die volledig aansluit bij ouderen. Onze klanten communiceren met hun familie en vrienden in een besloten omgeving vrij van spam en virussen en hoeven zich geen zorgen te maken over software updates. Daarnaast heeft u de beschikking tot een aandachtig support team dat 365 dagen per jaar beschikbaar is voor al uw vragen.

tablet_ico

Speciaal gemaakt voor ouderen. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

tablet_ico

Vertrouwd dichtbij. Alleen toegankelijk voor familie en vrienden.

tablet_ico

Mantelzorg 2.0. Ondersteuning voor hulp in en om het huis.

tablet_ico

Verbind generaties met elkaar en verhoogt de betrokkenheid.

tablet_ico

Persoonlijk support voor een nog makkelijkere omgang met de Compaan.

tablet_ico

Duurzaam geproduceerd met het oog op de toekomst en een betere wereld.

Ervaringen delen waar en wanneer u maar wilt.

compaan_systeem

Een foto voor oma van het eerste schooldiploma, een berichtje voor uw vader vanaf uw vakantieadres of een video van de zonsondergang delen tijdens een wandeling over het strand. Met de Compaan is dit mogelijk! Vrienden en familie communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal. Het Portaal is overal ter wereld bereikbaar via smartphone, tablet of computer. Zo communiceert u eenvoudig en snel met uw dierbare op de manier die het best bij u past.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.