Zorg op afstand

Een Compaan bij thuiswonende ouderen geeft een veilig en makkelijk platform om zorg op afstand te verlenen. Hierbij kun je direct denken aan beeldbellen met een zorgverlener maar ook aan thuismetingen, eenvoudig toegang tot het digitale cliëntendossier en het aanbieden van video’s om de revalidatie te bevorderen. Hierbij staat de cliënt centraal en helpen wij de zorgverlener met de implementatie. Wij werken inmiddels samen met tientallen zorgverleners door heel Nederland. Aardig om eens met ons van gedachten te wisselen? Neem gerust contact op.

Momenteel zijn er 1,3 miljoen mensen ouder dan 75 in Nederland. Dat aantal zal in 2040 bijna zijn verdubbeld naar 2,5 miljoen. Mensen wonen thuis en gaan de komende jaren een beroep doen op zorg. Technologie kan een rol spelen de zorg bereikbaar te houden.

"Superhandig voor mijn moeder"

Mama is 82 jaar en woont alleen in het huis waar ik opgegroeid ben. Mijn vader leeft helaas niet meer. Ik merk de laatste tijd wel dat mijn moeder ouder wordt. Alles gaat wat langzamer en soms vergeet ze zo maar dingen. Ik zou graag wat meer tijd met haar doorbrengen maar ik heb een gezin, een baan en weinig vrije tijd. Sinds kort maakt ze gebruik van de Compaan en dat is super handig. Mijn kinderen sturen haar dagelijks een foto met hun telefoon, ze vergeet haar medicijnen niet meer en ’s avonds gaan we soms een kwartiertje beeldbellen. Ik merk dat ze daardoor opfleurt!

In Nederland zijn ruim 4 miljoen mantelzorgers, 1 op de 10 voelt zich zwaarbelast. De Universiteit Wageningen onderzocht hoe een Compaan deze last helpt verlichten.

BrabantZorg zet de Compaan in voor beeldzorg!

Minister Hugo de Jonge:

“Zorgtechnologie biedt steeds meer mogelijkheden om ons te ondersteunen bij het bevorderen van onze gezondheid en levenskwaliteit, revalidatie en het omgaan met chronische aandoeningen”

Veel aanbieders van thuiszorg kampen met schaarste van zorgverlenend personeel. Wij denken graag met u mee hoe we uw dienstverlening door het gebruik van technologie voor iedereen bereikbaar kunnen houden. Met de Compaan creëren we een makkelijke en veilige omgeving die aansluit bij uw cliënten, zorgverleners en dienstenaanbod.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.