Compaan in
de revalidatiezorg

In 2023 zijn we bij meerdere zorgorganisaties gestart met het gebruik van Compaan in de GRZ. Samen hebben we de huidige en toekomstige uitdagingen geanalyseerd. Dit heeft geleid tot gezamenlijke doelen:

  1. Leven van zorgverleners makkelijker maken.
  2. Cliënt eigenaarschap van het hersteltraject geven.
  3. Het verminderen van ligdagen en de benodigde behandeluren.
  4. Het bevorderen van welzijn en tevredenheid onder cliënten.
  5. Thuis verder revalideren.

Compaan biedt een platform voor digitale zorg. Cliënten ontvangen daarvoor de supermakkelijke Compaan tablet. Door een koppeling met de zorgagenda (vanuit ONS of Roosterplatform) hoeven er geen uitgeprinte fysio- en ergo planningen meer uitgedeeld worden. Cliënten worden via de Compaan aan fysio- en ergo afspraken herinnerd. Daarnaast is het mogelijk om video’s op basis van locatie, revalidatiepad of persoon, aan de revalidant aan te bieden waardoor deze zelfstandig oefeningen kan uitvoeren. Een bijkomend voordeel is dat revalidanten kunnen beeldbellen met familieleden waardoor zij de revalidatiedagen prettiger beleven.

Alles voor revalidatie
binnen handbereik

Toegankelijke informatie
Bekijk de welkomstvideo en ontvang belangrijke informatie over de afdeling rechtstreeks via de Compaan.

Persoonlijke agenda
Alle afspraken, zoals fysio- en ergotherapie, worden overzichtelijk weergegeven in de persoonlijke agenda.

Koppeling BproCare
Met één druk op de knop kun je specifieke zorgbehoeften aangeven en direct hulp ontvangen.

Persoonlijk oefenprogramma
Dagelijkse oefenvideo’s op de Compaan voor sneller herstel en vooruitgang.

Ontdek de kracht
van Compaan

Compaan geeft zorgverleners en behandelaren een veilig en makkelijk platform voor digitale zorg. Cliënten ontvangen daarvoor een supermakkelijke tablet. Behandelaren en zorgverleners krijgen toegang tot onze Compaan Partneromgeving van waaruit zij oefenvideo’s kunnen agenderen en kunnen beeldbellen. Daarnaast hebben familie en vrienden toegang tot het Compaan Familie Portaal, de online familie-omgeving van waaruit zij eenvoudig contact kunnen houden. En gaat de clfent naar huis, dan reist de Compaan mee zodat de revalidatie thuis afgemaakt kan worden.

Geïnteresseerd in de Compaan? Laat het weten.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.