Wat is de levertijd van de Compaan?

U kunt zich voorstellen dat het enorm druk is. Echter stellen wij alles in het werk om de Compaan zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Ons streven is om de Compaan binnen twee werkdagen te leveren. Met een beetje hulp van PostNL heeft u de Compaan dan ook snel in huis. Zodra de bestelling onderweg gaat ontvangt u een mail met de track & trace code.

Wat als er geen wifi netwerk is?

De Compaan werkt het beste op een vaste wifi-verbinding. Dit kan een eigen verbinding zijn, een wifi-verbinding van een zorgverlener en, zeker in deze tijden, zou u afspraken kunnen maken met welwillende buren. Als er echt geen andere oplossing is, adviseren we om een mobiele wifi-router te gebruiken zoals bijvoorbeeld een Huawei E5577Cs-321. Met een 4G-kaart van 10GB hebt u over het algemeen ruim voldoende data. Let er bij de aanschaf van een SIM-only abonnement op dat de SIM-kaart ook daadwerkelijk in MiFi-routers gebruikt mag worden. Bij Tele-2 is dit bijvoorbeeld niet toegestaan.

Hoe kan ik andere contactpersonen uitnodigen?

Als u in het Compaan Portaal op “contacten” klikt ziet u rechtsboven de blauwe knop “nieuw”. Met deze knop kunt u nieuwe contacten uitnodigen.

Waar kan ik de App voor het Portaal downloaden?

U kunt de Compaan Portaal App voor Android downloaden via Google Play of voor Apple gebruikers via de App store

Ontdek het op Google Play

 

Kan ik de Compaan bekijken in de winkel?

Nee, op dit moment is de Compaan alleen online te koop. U heeft wel recht op onze twee weken “niet-goed-geld-terug-garantie”. Dat geeft u hopelijk ruim gelegenheid om te kijken of de Compaan bevalt.

Hoe kunt u het rekeningnummer voor incasso veranderen?

Als u de Compaan heeft aangeschaft van de ene rekening en u wilt daarna de incasso van een andere rekening laten lopen, stuurt u ons gewoon een mail met het nieuwe rekeningnummer. Wij passen dat dan direct voor u aan.

Kan de Compaan software ook op andere tablets?

Nee, de Compaan is een integratie van hardware en software. Daardoor kunnen we u ondersteunen met een eenvoudige en veilige tablet.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.