Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het gebruik van technologie door ouderen. Heeft u nog vragen of wilt u met ons in gesprek om te kijken of de Compaan iets voor u of uw ouder kan zijn? Bel of mail ons en wij helpen u graag.

Gewoon uitproberen? Wanneer u de Compaan aanschaft krijgt u een proeftijd garantie van 14 dagen. Bent u niet tevreden binnen deze 14 dagen, dan krijgt u uw geld terug!

Klassieke Compaan

“Klassieke” Compaan

Standaard ontvangt u een prachtige, in duurzaam hout uitgevoerde Compaan met geïntegreerde Samsung tablet voor eenmalig € 299,00. Voor alle diensten op de Compaan betaalt u daarnaast een abonnement van € 12,95 per maand. Niet alleen verlenen wij alle support die u nodig heeft ook zorgen we voor beveiliging, beheer en back-up. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Compaan Portaal

Om te communiceren met de Compaan maken contactpersonen gebruik van het Compaan portaal. Vanuit deze familie-omgeving voert u direct een beeldbelgesprek of stuurt u een leuke foto naar de Compaan. Veel contactpersonen of juist iets minder? Dat maakt niet uit. U betaalt een vast bedrag per maand van € 12,95.

Compaan Connect

U ontvangt onze volledig geïnstalleerde Compaan Connect, gebaseerd op een Samsung Tab A, voor eenmalig € 299,00. Voor alle diensten op de Compaan betaalt u daarnaast een maandelijks opzegbaar abonnement van € 12,95 per maand. Dit abonnement geeft ook onbeperkt toegang tot onze familie-omgeving die overal ter wereld bereikbaar is met uw smartphone, tablet of computer.

Zorgeloos gebruik

Moeilijk? Helemaal niet! Wij zorgen voor beveiliging, updates en back-up van de Compaan. Daarnaast verlenen we alle service en ondersteuning bij het gebruik. Onze servicedesk is 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar voor alle mogelijke vragen.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.