Even voorstellen. Wij zijn Bart Landolt en Joost Hermanns, de bedenkers van de Compaan tablet. Het idee voor de Compaan ontstond toen de 90-jarige oud-tante van Joost behoefte kreeg aan wat ondersteuning. Joost nam de mantelzorg op zich en ging op zoek naar manieren om de communicatie met zijn oud-tante makkelijker te maken. Een paar maanden later zag de eerste Compaan het levenslicht. Inmiddels is zijn oud-tante een groot fan van de Compaan.
Het doel van de Compaan is om ouderen en senioren op een plezierige en gemakkelijke manier te betrekken in onze hedendaagse communicatie. Dat we daarbij ook zorg faciliteren is mooi meegenomen maar het gaat ons om het samenbrengen van mensen en het delen van ervaringen. Wij zijn trots op de Compaan en onze organisatie. We hopen dat u als gebruiker even enthousiast bent als wij!

joostenbart
bart

Bart Landolt

Bart is econoom en meester in de rechten. Tussendoor leerde hij zichzelf ook nog programmeren. Bart zorgt ervoor dat de Compaan altijd operationeel is en mede op basis van feedback van onze klanten continu wordt verbeterd. Samen met Joost startte Bart in 2013 de Compaan. Bart werkt vanuit het kantoor in Breda maar komt elke vrijdag naar Haarlem om samen te zijn met het team.

joost

Joost Hermanns

Joost heeft de Hoge Hotelschool in Maastricht gedaan. Die studie bracht hem in Londen, Beijing en Atlanta waar hij een paar jaar voor Hilton Hotels werkte. Na zijn terugkomst in Nederland ging Joost aan de slag bij internet serviceprovider Easynet. Daar stond Joost aan het roer van Concepts, de innovatieve glasvezelprovider die in 2012 door KPN werd overgenomen. Geïnspireerd door zijn oudtante ontwikkelde hij in 2013 de Compaan.

Geïnteresseerd in de Compaan? Laat het weten.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.