Ook met de Compaan Connect aan de slag?

Maak kennis met de Compaan

Soms is het fijn een steuntje in de rug te krijgen bij het gebruik van een tablet. Met onze overzichtelijke Compaan Connect kunt u makkelijk en zorgeloos gebruik maken van alle mogelijkheden die een tablet u biedt. Enerzijds kunt gebruik maken van Compaandiensten voor bijvoorbeeld e-mail, foto’s en de agenda en anderzijds downloadt u apps vanuit de Compaan app-store. Wij zorgen voor beveiliging, updates en backup.

Moeilijk? Helemaal niet! En mocht u een keer een vraag hebben, dan belt u 365 dagen per jaar onze klantenservice en lossen wij het probleem voor u op.

Met de Compaan kiest u voor service

Compaan wil mensen echt helpen. Daarin gaan wij graag een stapje verder. Wij begrijpen dat ouderen meer aandacht nodig hebben en nemen daarom altijd ruim de tijd voor vragen. Dagelijks staan wij van 09.00 uur tot 18.00 uur klaar voor u als klant. Ook in het weekend!

Op afstand zorgen wij ervoor dat de Compaan altijd werkt. Loopt u ergens tegenaan en komt u er niet uit? Na uw toestemming kunnen wij met u meekijken en lossen we het probleem direct op. Meer weten over onze service? Bel ons gerust op 088-14 50 100. Wij helpen u graag!

Geïnteresseerd in de Compaan Connect?

omabreit

De belangrijkste voordelen

In tegenstelling tot een reguliere tablet of Ipad, biedt de Compaan mogelijkheden en support die volledig aansluit bij ouderen. Onze klanten communiceren met hun familie en vrienden in een besloten omgeving vrij van spam en virussen en hoeven zich geen zorgen te maken over software updates. Daarnaast heeft u de beschikking tot een aandachtig support team dat 365 dagen per jaar beschikbaar is voor al uw vragen.

tablet_ico

Speciaal gemaakt voor ouderen. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

tablet_ico

Vertrouwd dichtbij. Alleen toegankelijk voor familie en vrienden.

tablet_ico

Mantelzorg 2.0. Ondersteuning voor hulp in en om het huis.

tablet_ico

Verbind generaties met elkaar en verhoogt de betrokkenheid.

tablet_ico

Persoonlijk support voor een nog makkelijkere omgang met de Compaan.

tablet_ico

Duurzaam geproduceerd met het oog op de toekomst en een beter wereld.

Liever een adviesgesprek? Wij bellen u graag terug.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.