Ook met de Compaan Connect aan de slag?

Dit is de Compaan Connect

Heeft u enige digitale ervaring en zoekt u een steuntje in de rug bij gebruik van een tablet?

Met de Compaan Connect kunt u op een eenvoudige en zorgeloze manier gebruik maken van diverse mogelijkheden die een tablet biedt. Zo maakt u gebruik van Compaandiensten voor email, foto’s, beeldbellen en de agenda. Daarnaast downloadt u apps vanuit de Compaan app-store. U kunt kiezen uit de meest gebruikte en aangevraagde apps uit de Google Play Store.

De instellingen op de Compaan Connect kunnen volledig op de tablet zelf gedaan worden. Echter is het ook mogelijk om, net als bij de Klassieke Compaan, de tablet op afstand te beheren via het Familie Portaal. Verder zorgen wij voor de beveiliging, updates en back-ups. Geen gedoe.

De Compaan Connect wordt geleverd in een stevige hoes die gemakkelijk te verplaatsen is. In de hoes kunt u de Compaan ook rechtop neerzetten. Wel zo makkelijk!

Welke tablet moet ik kiezen?

Bij Compaan willen wij mensen echt helpen. Daarin gaan wij graag een stapje verder. Wij begrijpen dat mensen zonder digitale ervaring meer aandacht nodig hebben en nemen daarom altijd ruim de tijd voor vragen. Dagelijks staan wij van 09.00 uur tot 17.00 uur klaar voor u als klant. Ook in het weekend! Bovendien helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. In deze video worden de verschillen tussen de twee modellen uitgelegd. Kiest u voor de supermakkelijke Klassieke Compaan of gaat u liever voor de uitgebreidere Compaan Connect? Bekijk de video en oordeel zelf! Meer weten over onze service of heeft u hulp nodig bij de keuze? Bel ons op 088 14 50 100 en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Geïnteresseerd in de Compaan Connect?

omabreit

De belangrijkste voordelen

In tegenstelling tot een reguliere tablet of Ipad, biedt de Compaan mogelijkheden en support die volledig aansluit bij ouderen. Onze klanten communiceren met hun familie en vrienden in een besloten omgeving vrij van spam en virussen en hoeven zich geen zorgen te maken over software updates. Daarnaast heeft u de beschikking tot een aandachtig support team dat 365 dagen per jaar beschikbaar is voor al uw vragen.

tablet_ico

Speciaal gemaakt voor ouderen. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

tablet_ico

Vertrouwd dichtbij. Alleen toegankelijk voor familie en vrienden.

tablet_ico

Mantelzorg 2.0. Ondersteuning voor hulp in en om het huis.

tablet_ico

Verbind generaties met elkaar en verhoogt de betrokkenheid.

tablet_ico

Persoonlijk support voor een nog makkelijkere omgang met de Compaan.

tablet_ico

Duurzaam geproduceerd met het oog op de toekomst en een beter wereld.

Liever een adviesgesprek? Wij bellen u graag terug.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.