Snel met beeldzorg aan de slag

U kunt binnen aan paar dagen actief aan de slag met beeldzorg! Compaan verzorgt via videoconference een instructie voor uw medewerkers zodat zij bekend raken met de Compaan en onze partneromgeving.

We nemen met u uw wensen op het gebied van beeldzorg door en zij voeren daarna zelfstandig de profielen in van uw cliënten. Uw zorgverleners plaatsen de Compaan bij de cliënten thuis en geven heel beknopt uitleg. De servicedesk van Compaan geeft daarop de familie telefonisch uitleg over de mogelijkheden van de familieomgeving. Op die manier kunnen we veilig en snel zorgen voor de implementatie van beeldzorg én uw cliënten hebben eenvoudig contact met hun familie en vrienden.

Beeldzorg met Compaan

Compaan geeft zorgverleners een veilig en makkelijk platform om zorg op afstand te verlenen aan uw cliënten. We bieden uw oudere gebruikers een Compaan in een stevige kunststoffen hoes die op op basis van de kennis en kunde van de eindgebruiker instelbaar is als klassieke Compaan of als Compaan Connect. U krijgt toegang tot onze Compaan Partneromgeving van waaruit u direct kunt beeldbellen. Daarnaast hebben familie en vrienden toegang tot het Compaan Portaal, de online familie-omgeving van waaruit zij eenvoudig contact kunnen houden.

Compaan ondersteunt gebruikers, familie en vrienden en natuurlijk uw zorgverleners met een servicedesk die 365 dagen per dag bereikbaar is.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.