Compaan voor gemeenten en welzijn

Met ons Compaan platform bevorderen we het welzijn van ouderen in uw gemeente. Bijvoorbeeld door digitale sociale contacten met familie en vrienden makkelijker te maken maar u kunt ook uw eigen bingo op de Compaan organiseren. Ook ontlasten we mantelzorgers door zorg digitaal te verdelen over meerdere personen. Daarbij kunt u denken aan familie op afstand, inzet van buurtbewoners, vrijwilligers en informele wijkdiensten. Tenslotte stimuleren we de technologische innovatie in de ouderenzorg door een platform te bieden voor bestaande lokale structuren.

In uw gemeente wordt vast al veel gedaan om mensen met elkaar in contact te brengen. Dat versterken wij graag door deze initiatieven een plek op de Compaan te geven. Of wellicht is er een marktplaats voor vrijwillige hulp die wij via een eigen knop op de Compaan onder bereik van kwetsbare ouderen kunnen brengen? We zoeken heel bewust naar samenwerking met uw partners. Daarbij hebben we steeds onze focus op de Compaan gebruikers; ouderen en hun familie.

Geïnteresseerd in de Compaan? Vraag nu een offerte aan.

Compaan Partneromgeving

Beeldzorg wordt geleverd vanuit de Compaan Partneromgeving, een online omgeving voor professionele zorgverleners. In de Partneromgeving regelt u de invoer en het beheer van uw cliënten die een Compaan gebruiken. In de Partneromgeving zijn de volgende functies verankerd:

 • Compaan
  Beheren van cliënten die een Compaan gebruiken
 • Compaan
  Beeldbellen met cliënten en video’s, foto’s en berichten sturen
 • Compaan
  Accountbeheer medewerkers met rechtenmodel voor zorgverleners
 • Compaan
  Rapportages over het gebruik van het Compaan platform
 • Compaan
  Aanmaken van segmenten voor bijvoorbeeld wijkteams
 • Compaan
  Optioneel: video’s agenderen uit eigen videobibliotheek ter ondersteuning van bijvoorbeeld revalidatie
 • Compaan
  Optioneel: module voor cliënten met COPD met gekoppelde saturatiemeter en CCQ-test
Compaan

Bekijk hier de video over de
Compaan Partneromgeving

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.