De ideale mix van mantelzorg en professionele zorg

De Compaan past helemaal in de wereld van nu. De Compaan zorgt ervoor dat onze digitale wereld ook voor ouderen bereikbaar wordt. Een foto van de kleinkinderen, even beeldbellen met een zus aan de andere kant van het land, de Compaan zorgt voor meer sociale interactie. Maar ook de zorgtaken worden eenvoudiger door de Compaan. De Compaan biedt tal van mogelijkheden voor mantelzorg. Zo bieden we bijvoorbeeld de “goedemorgen” functie om te weten dat het goed gaat met een dierbare, de medicijnenmelding en een logboek functie om makkelijk informatie uit te wisselen tussen alle betrokkenen. Als professionele zorg nodig is, kan dit eenvoudig geïntegreerd worden. Sterker nog, we hebben een speciale Compaan voor de zorg ontwikkeld waarmee de Compaan gebruiker eenvoudig zorgdiensten kan aanvragen.

Wij bieden onze diensten al aan in uw gemeente!

De Compaan is al verkrijgbaar in heel Nederland. Wij merken wel dat als we actief samenwerken met zorgverleners en overheden, we nog betere diensten aan onze klanten kunnen bieden. We zoeken daarom heel bewust naar partnerships en werken graag samen om zorg op afstand bereikbaar te maken voor iedereen. Daarbij hebben we steeds onze focus op de Compaan gebruikers; ouderen en hun familie. Wij ontwikkelen graag nieuwe diensten gedreven door hun behoefte. Daarbij verliezen we het duurzame bedrijfsmodel van Compaan en onze partners niet uit het oog. Ook interesse om in gesprek te gaan over hoe we samen kunnen werken om de inwoners in uw gemeente langer thuis gelukkig en veilig thuis kunnen laten wonen?
Bel of mail en wij vertellen u graag meer.

Meer informatie over de Compaan in uw gemeente?

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.