oma_foto_banner
logo-westerveld-verbonden

Maak kennis met de Compaan in Westerveld

De Compaan is er voor ouderen die niet met de computer overweg kunnen maar nog wel deel willen uitmaken van onze digitale wereld. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige manier.

Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten waardoor mensen op afstand een oogje in het zeil kunnen houden. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, een versleutelde omgeving die overal ter wereld bereikbaar is via uw eigen smartphone, tablet of computer.

Mede mogelijk door de gemeente Westerveld en FNO wordt de Compaan kosteloos 6 maanden ter beschikking gesteld voor ouderen in de gemeente Westerveld om hen kennis te laten maken met technologie.

6 maanden kosteloos uitproberen

Doel is om mensen met elkaar in contact te brengen en de zelfredzaamheid van ouderen te verhogen. Het digitale platform zorgt er ook voor dat mantelzorgers worden ontlast. Ouderen en hun familie mogen de Compaan 6 maanden gratis uitproberen.

Indien de Compaan bevalt, heeft u de mogelijkheid de Compaan over te nemen voor €149,00. Daarnaast betaalt u, na de proefperiode van 6 maanden, een maandelijks abonnement voor onze dienstverlening. Voor het gebruik van de Compaan is een WiFi-verbinding nodig. Binnen de proefperiode zijn een aantal routers beschikbaar indien er geen WiFi aanwezig is.

Interesse? Bel ons op 088 1450100 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.