Overstap nieuwe Compaan

De Compaan wordt door een familielid van u al langere tijd gebruikt, waarvoor dank! Waarschijnlijk heeft u het al gemerkt dat sommige functies niet meer goed werken. De basis van uw Compaan is een Samsung Tab E, een type tablet op leeftijd. De Samsung tablet is inmiddels zo gedateerd dat bepaalde software helaas niet meer ondersteund kan worden. Om in de toekomst probleemloos gebruik te maken van de Compaan en nog veel plezier te hebben van de foto’s, spelletjes en andere mogelijkheden, bieden wij u een overstap aan naar onze nieuwste Compaan.

Het nieuwe model Samsung Tab A8 heeft een aantal voordelen. De tablet is niet alleen sneller en maar kent een goede scherm- en geluidskwaliteit. Ook technische zijn er een aantal uitbreidingen. Zo zijn er meer knoppen voor het startscherm beschikbaar en kunnen contactpersonen gebruik maken van de Compaan Portaal App. Via deze app op uw smartphone kunt u direct communiceren met de Compaan!

De eenmalige aanschafkosten van de nieuwe Compaan bedragen €199,00. Als trouwe klant ontvangt u dus maar liefst 100 euro korting! De Compaan wordt geleverd in de vertrouwde houten omlijsting, precies zoals men gewend is.

Bestel nu de nieuwe Compaan

Verandert er iets aan het abonnement?

Het maandabonnement van de nieuwe Compaan bedraagt €12,95 ongeacht het aantal contactpersonen. Voor dit bedrag verlenen we niet alleen alle support die nodig is maar zorgen ook voor beveiliging, beheer en back-up. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en de kosten worden via automatische incasso voldaan.

Wat verandert er op de Compaan?

De Compaan blijft er helemaal hetzelfde uitzien en ook aan de bediening verandert niets. Wel zo makkelijk! Foto’s, video’s, berichten en de contactpersonen worden automatisch door ons overgezet naar de nieuwe Compaan.

Indien gewenst kunnen extra startknoppen van een aantal favoriete apps toegevoegd worden aan het beginscherm. Het hoeft uiteraard niet maar de mogelijkheid is er!

De volgende knoppen kunnen optioneel op de Compaan gezet worden:

Het Compaan Portaal

Zoals gewend communiceren contactpersonen via het Portaal met de Compaan. Het nieuwe portaal heeft een vernieuwde vormgeving en biedt meer mogelijkheden. Zo kan de beheerder, indien gewenst, een aantal apps als extra knop toevoegen aan het beginscherm.

Ook nieuw is de Compaan Portaal App! Deze app kunt u downloaden op uw smartphone en Ipad/tablet. Uw apparaat dient minimaal Android-versie 6.0 of iOS-versie 11 te hebben. Als u de Compaan Portaal app geïnstalleerd heeft, kunt u ook direct gebeld worden door de gebruiker van de Compaan!

Let op: het Portaal is toegankelijk vanaf een andere website: connect.uwcompaan.nl. Inloggen gaat met hetzelfde emailadres en wachtwoord, dat u voorheen ook gebruikte. Daarnaast is  het met het nieuwe portaal niet meer mogelijk om foto’s openbaar te maken voor andere contactpersonen.

Meer hierover weten? Kijk dan even hier

google-play
app-store

Ik maak graag gebruik van dit aanbod. Wat moet ik doen?*

Als u op dit aanbod in wilt gaan, kunt u contact met ons opnemen. We maken de overstap direct voor u in orde en sturen, afhankelijk van de voorraad, de nieuwe Compaan nog dezelfde dag de deur uit. Compaan is bereikbaar op 088 – 14 50 100 of info@uwcompaan.nl

* Let op: alleen een beheerder van de Compaan kan op dit aanbod ingaan.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.