De Compaan is ontwikkeld om mensen ervaringen te laten delen en mensen daardoor dichter bij elkaar te te brengen. Als andere organisaties dezelfde doelstellingen hebben, werken we graag met ze samen. We komen graag in contact met gemeentes die ouderenzorg beter wil faciliteren, een verzorgingshuis dat familie meer wil betrekken bij de zorg voor haar cliënten

of organisaties die thuiszorg verlenen en hun diensten portfolio willen uitbreiden. Maar ook een school die een educatief project rondom ouderen wil doen vinden we machtig interessant om mee samen te werken. Wij denken graag met u mee. Stuur een e-mail naar info@uwcompaan.nl en wij komen op korte termijn bij u terug.

testimonial1

"Super handig voor mijn moeder"

Mama is 80 jaar en woont alleen in het huis waar ik opgegroeid ben. Mijn vader leeft helaas niet meer. Ik merk de laatste tijd wel dat mijn moeder ouder wordt. Alles gaat wat langzamer en soms vergeet ze zo maar dingen. Ik zou graag wat meer tijd met haar doorbrengen maar ik heb een gezin, een baan en weinig vrije tijd. Sinds kort maakt ze gebruik van de Compaan en dat is super handig. Mijn kinderen sturen haar dagelijks een foto met hun telefoon, ze vergeet haar medicijnen niet meer en ’s avonds gaan we soms een kwartiertje beeldbellen. Ik merk dat ze daardoor opfleurt!

"Minister Schippers over e-health"

“Binnen vijf jaar heeft iedereen die zorg en ondersteuning thuis ontvangt de mogelijkheid om – desgewenst – via een beeldscherm 24 uur per dag met een zorgverlener te communiceren. Naast beeldschermzorg wordt hierbij ook domotica ingezet. Dit draagt eraan bij dat mensen langer veilig thuis kunnen wonen.”
Aldus Minister Schippers over de ambitie betreffende e-health.

Schippers-2
Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.