Compaan voor professionele zorg

Wij werken graag samen met professionele zorgverleners. Sterker nog, we hebben een speciale Compaan voor de zorg ontwikkeld die zorgverleners eenvoudig kunnen integreren in hun dienstverlening. Deze zorg-Compaan hebben we uitgerust met een speciale zorgknop. Als de Compaan gebruiker op de knop drukt, krijgt de zorgverlener een melding dat de Compaan gebruiker zorgdiensten wil afnemen. Dat kan zijn omdat er extra hulp nodig is omdat er een ongelukje gebeurd is waar hulp bij gewenst is of gewoon iemand om een stukje mee te wandelen of mee te gaan naar een afspraak. Ook de familie krijgt via het Compaan Portaal toegang tot de dienstverlening van de zorgverlener. Op deze manier faciliteren we een mooie samenwerking van professionele zorg en mantelzorg en voor u als zorgverlener een extra verkoopkanaal.

Eenvoudig te implementeren

Zorgverleners kunnen eenvoudig met de Compaan aan de slag. In een paar stappen kunnen we een Compaan voor u opzetten die ook nog eens de stijl van uw organisatie kan uitstralen. Ook het Compaan Portaal wordt herkenbaar als verlengstuk van uw dienstverlening. Aan uw kant zijn geen moeilijke IT ontwikkelingen nodig. Wij kunnen de aanvragen van uw klanten eenvoudig als een e-mail afleveren. U kunt ook gebruik maken van de overige diensten van de Compaan, beeldbellen met uw cliënten, berichten sturen, het bezoek van uw medewerker inplannen in de digitale agenda op de Compaan, opvolging van de “goedemorgen-service” en de medicijnenmelder zijn een aantal voorbeelden. Duur? Absoluut niet! Het hoeft u zelfs niets te kosten. Als een kleine groep van uw klanten de Compaan afneemt, bieden wij u graag de implementatie aan. Zorg op afstand is nog nooit zo bereikbaar geweest.

Meer weten over onze diensten voor professionele zorg?

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.