Ook met de Compaan aan de slag?

Voor mensen met een beperking

Voor mensen met een verstandelijke beperking kan de Compaan een uitkomst bieden. De Compaan biedt mensen een steun in de rug en maakt het gebruik van een tablet eenvoudig. Met onze overzichtelijke Compaan kunt u makkelijk en zorgeloos gebruik maken van alle mogelijkheden die het internet biedt. Enerzijds eenvoudige Compaan diensten voor bijvoorbeeld e-mail, foto’s en de agenda en anderzijds downloadt u apps vanuit de Compaan app-store. Ook zijn er diverse hulpfuncties voor mantelzorgers zoals een “goedemorgen-melding” of medicijnen herinnering. Wij zorgen voor beveiliging, updates en backup.

Lees meer over de twee varianten van de Compaan:

Aanschaf en abonnement

U ontvangt onze volledig geïnstalleerde Compaan, gebaseerd op een Samsung Tab A, voor eenmalig € 299,00. Voor alle diensten op de Compaan betaalt u daarnaast een maandelijks opzegbaar abonnement van € 12,95 per maand. Dit abonnement geeft ook onbeperkt toegang tot onze familie-omgeving die overal ter wereld bereikbaar is met uw smartphone, tablet of computer.

Familie, vrienden of zorgverleners kunnen een oogje in het zeil houden. Zij ondersteunen de Compaan-gebruikers met de online familie-omgeving vanaf hun eigen computer, tablet of smartphone. Zo kunnen ze op afstand een app op de Compaan zetten, instellingen aanpassen of meekijken op het scherm.

Proeftijd garantie
Wanneer u de Compaan aanschaft krijgt u een proeftijd garantie van 14 dagen. Bent u niet tevreden binnen deze 14 dagen, dan krijgt u uw geld terug!

Compaan voor professionele zorg?

Minister Hugo de Jonge:

“Zorgtechnologie biedt steeds meer mogelijkheden om ons te ondersteunen bij het bevorderen van onze gezondheid en levenskwaliteit, revalidatie en het omgaan met chronische aandoeningen”

Veel aanbieders van thuiszorg kampen met schaarste van zorgverlenend personeel. Wij denken graag met u mee hoe we uw dienstverlening door het gebruik van technologie voor iedereen bereikbaar kunnen houden. Met de Compaan creëren we een makkelijke en veilige omgeving die aansluit bij uw cliënten, zorgverleners en dienstenaanbod.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.