Even voorstellen. Wij zijn Bart Landolt en Joost Hermanns, de bedenkers van de Compaan tablet. Het idee voor de Compaan ontstond toen de 90-jarige oud-tante van Joost behoefte kreeg aan wat ondersteuning. Joost nam de mantelzorg op zich en ging op zoek naar manieren om de communicatie met zijn oud-tante makkelijker te maken. Een paar maanden later zag de eerste Compaan het levenslicht. Inmiddels is zijn oud-tante een groot fan van de Compaan.
Het doel van de Compaan is om ouderen en senioren op een plezierige en gemakkelijke manier te betrekken in onze hedendaagse communicatie. Dat we daarbij ook zorg faciliteren is mooi meegenomen maar het gaat ons om het samenbrengen van mensen en het delen van ervaringen. Wij zijn trots op de Compaan en onze organisatie. We hopen dat u als gebruiker even enthousiast bent als wij!

joostenbart
bart

Bart Landolt

Bart is econoom en meester in de rechten. Tussendoor leerde hij zichzelf ook nog programmeren. Bart zorgt ervoor dat de Compaan altijd operationeel is en mede op basis van feedback van onze klanten continu wordt verbeterd. Samen met Joost startte Bart in 2013 de Compaan. Bart werkt vanuit het kantoor in Breda maar komt elke vrijdag naar Haarlem om samen te zijn met het team.

joost

Joost Hermanns

Joost heeft de Hoge Hotelschool in Maastricht gedaan. Die studie bracht hem in Londen, Beijing en Atlanta waar hij een paar jaar voor Hilton Hotels werkte. Na zijn terugkomst in Nederland ging Joost aan de slag bij internet serviceprovider Easynet. Daar stond Joost aan het roer van Concepts, de innovatieve glasvezelprovider die in 2012 door KPN werd overgenomen. Geïnspireerd door zijn oudtante ontwikkelde hij in 2013 de Compaan. Joost is voor een betere wereld en een goede gezondheid. Daarom komen er geen e-nummers het kantoor in en doet Joost alleen boodschappen bij de bakker, slager en groenteboer in Bloemendaal. Dat is waarom de jus d’orange bij Compaan altijd versgeperst is en het brood in de houtoven gebakken.

Bianca1

Bianca Rozenhart

Wanneer u belt met Compaan krijgt u misschien wel Bianca aan de telefoon. Bianca helpt u met al uw vragen en coördineert daarnaast projecten voor gemeenten en zorgverleners. “Ik vind het leuk om mensen te helpen die digitaal niet veel gewend zijn. Nu kan ik ze toch helpen om op een makkelijke manier in contact te staan met familie en vrienden”. Bianca haalt veel voldoening uit gesprekken met de klant omdat dit vaak persoonlijk is en mensen daar erg enthousiast over zijn. “Het zorgt ervoor dat ik mijn werkdag altijd vol tevredenheid afsluit”.

afbeelding1

Marijse ten Brink

Naast het telefonisch begeleiden van al uw vragen is Marijse ook onze communicatie- en marketingSter. Zo brengt ze met veel plezier nieuwtjes en leuke berichten op social media onder de aandacht. Ook is zij altijd in voor een goed gesprek en is pas tevreden als de klant tevreden is. “Moe aan het einde van een werkdag? Ik niet! De gesprekken die ik voer, inspireren mij en geven energie!”

lieke-2

Lieke Jonker

Lieke is onze projectmanager. Met haar frisse blik regelt en organiseert zij alle zaken rondom de diverse projecten binnen Compaan. Ze is de jongste maar zeker niet de minste! Lieke heeft gezondheidswetenschappen gestudeerd. “Tijdens mijn studie deed ik een onderzoek naar ouderen en technologie. Toen ik met Compaan in aanraking kwam, hoefde ik geen moment te twijfelen om aan de slag te gaan!”

 

Ab1

Ab Kranenbarg

Grote kans dat u onze installatiecoach Ab over de vloer krijgt als u voor een installatie van de Compaan kiest. Door zijn ruime ervaring als manager en contact met klanten weet Ab onze klanten altijd met een gerust hart achter te laten met de Compaan. “Ik weet dat niet iedereen dezelfde mogelijkheden heeft. Samen kijken wat de Compaan weer kan toevoegen aan een leuk bestaan, is het mooiste wat er is!” Bij Ab is integriteit en respect hebben voor alle betrokkenen die met de Compaan werken een voorwaarde voor het goed uit kunnen voeren van de installaties.

Ans1

Ans van der Linde

Ans is gepensioneerd en doet veel vrijwilligerswerk, zo is ze ook bij Compaan terecht gekomen als installatiecoach. Het demonstreren en installeren van de Compaan doet zij met veel plezier. Ans vindt het belangrijk dat ouderen mee kunnen doen in het digitale tijdperk. “Ik krijg vaak blije reacties zoals deze ‘Nu kan ik foto’s zelf op de Compaan bekijken in plaats van op de telefoon van mijn kleinkinderen wanneer ze langskomen’.

Geïnteresseerd in de Compaan? Laat het weten.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.