De Compaan is onderworpen aan een test van de Consumentenbond. Zij waren enthousiast over ons product en kwamen tot de volgende conclusie:

“De Compaan-tablet is een interessante oplossing voor extra contact met opa of oma en biedt mogelijkheden om zorg makkelijker te maken. De software voor de dienst ziet er goed uit, werkt soepel en is gebruiksvriendelijk. Wel zijn er nog een aantal dingen die verbeterd kunnen worden zoals het fullscreen maken van beeldbellen. (iets dat we inmiddels al hebben opgelost).

De website waarmee je de tablet beheert is duidelijk en overzichtelijk. Aanpassingen daar gedaan lijken zich bovendien makkelijk een weg te vinden naar de tablet. De Samsung Galaxy Tab is in principe een goede tablet maar heeft als minpunten dat de batterijduur wat kort is en dat het scherm niet super is. Houd je de tablet continu aan het stroomnetwerk gekoppeld dan hoeft dit geen probleem te zijn. De tablet en dienst zijn niet goedkoop maar dan kun je volgens de makers wel rekenen op 365 dagen per jaar volledige support.”

We zijn enorm trots op dit oordeel van de Consumentenbond. Wilt u het gehele rapport lezen? Lees hier het complete artikel.

Geïnteresseerd in de Compaan? Laat het weten.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.