Hoera! Compaan bestaat 5 jaar

Augustus 2018


Compaan zag 5 jaar geleden het levenslicht. En wat een periode is dat geweest! Van de allereerste Compaan voor mijn oudtante naar vele duizenden gebruikers in Nederland en ver over onze landsgrenzen. Wat van de eerste tot de laatste klant gelijk is gebleven, telkens als iemand enthousiast vertelt hoeveel plezier de Compaan brengt, vervult het me met trots. Trots dat we het idee voor een makkelijke tablet voor mijn tante Hannie hebben weten te brengen naar een snelgroeiend bedrijf. Trots op ons enthousiaste team van inmiddels 15 mensen die dagelijks zorgen voor betrokken dienstverlening aan onze klanten. Trots op de samenwerking met tientallen zorgverleners en gemeenten waar betrokken ambassadeurs het aandurfden om met ons enthousiasme mee te gaan en bovenal trots dat we zoveel ouderen een paar keer per dag een glimlach mogen brengen.

We hebben onnoemelijk veel mensen ontmoet. De eerste tientallen zochten we nog op met plaatjes en een prototype van onze eerste Compaan om te vragen wat ze van ons idee vonden. Daarna beklommen we iedere zeepkist met de Compaan in onze hand en inmiddels vertellen we over onze ervaringen met de klassieke Compaan, de Compaan Connect en onze huiskamer Compaan. En overal kregen we reacties, vaak enthousiast maar ook wel eens wat minder. Want het opvallende is, iedereen vindt “iets” van de Compaan. Of je nu met Aagje uit Alkmaar praat, met een verpleegkundige van een thuiszorg organisatie of met Mark Rutte. Immers, iedereen kent wel iemand die het lastig vindt om met een gewone computer of tablet te werken. Eén van de redenen dat we 5 jaar Compaan vieren is omdat we iedere dag weer vol enthousiasme en doorzettingsvermogen het Compaan evangelie verspreiden.

Inmiddels hebben we een stevig fundament staan onder onze organisatie. Een fundament gebaseerd op onze kernwaarden: plezier, gemak, betrouwbaarheid en innovatie. Plezier dat we onze klanten willen geven en we dagelijks met elkaar hebben op kantoor. Het moet makkelijk zijn om de Compaan te gebruiken maar ook makkelijk om met ons samen te werken. Zorg voor kwetsbare mensen vraagt om betrouwbaarheid en het innovatieve karakter zit in het hart van onze organisatie met mijn zeer gewaardeerde compagnon Bart Landolt die iedere dag bewijst dat hij alles kan maken dat wij bedenken.

We zijn 5 jaar verder in de wereld van zorg technologie. Om onze kritische succesfactoren samen te vatten: enthousiasme, doorzettingsvermogen, samenwerking en natuurlijk een flinke dosis opportunisme. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van 5 jaar Compaan. Op naar de 10!

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.