oma_foto_banner
logo-meer-voorelkaar

Maak kennis met de Compaan

De Compaan is er voor ouderen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken. Ervaring met computers is niet nodig, iedereen kan met de Compaan overweg! U kunt berichten uitwisselen, eenvoudig foto’s en video’s van familie ontvangen en beeldbellen met mensen over de hele wereld.

De Compaan is gekoppeld aan het Compaan Portaal, onze online familie-omgeving die bereikbaar is vanaf uw eigen laptop, tablet of via de Compaan Portaal App op uw smartphone. Via het Compaan Portaal kunt u beeldbellen, berichten, foto’s en video’s sturen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld afspraken in de agenda plannen, een medicijnen-herinnering activeren of verschillende instellingen van de Compaan beheren.

Compaan in Haarlemmermeer

Om kennis te maken met moderne technologie mogen inwoners van de gemeente Haarlemmermeer de Compaan 6 maanden kosteloos uitproberen! Daaraan is ook een onderzoek gekoppeld om de effecten van de Compaan te meten.

Na de kosteloze zes maanden kunnen de gebruikers de Compaan particulier overnemen voor €149,00. Vanaf dan betaalt men voor de Compaan dienstverlening een abonnement van €12,95 per maand. Dit abonnement geeft tevens toegang tot het Compaan Portaal.

Bevalt de Compaan niet, dan mag u de Compaan volledig kosteloos aan ons teruggeven. Wij maken er dan graag iemand anders in Haarlemmermeer blij mee.

Interesse? Bel ons op 088 1450100 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag!

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Terugbelverzoek

  Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.