oma_foto_banner
gemeente_vernieuwt_huisstijl-

Maak kennis met de Compaan

De Compaan is er voor ouderen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken. Ervaring met computers is niet nodig, iedereen kan met de Compaan overweg! U kunt berichten uitwisselen, eenvoudig foto’s en video’s van familie ontvangen en beeldbellen met mensen over de hele wereld.
Ook zijn verschillende Haarlemse diensten beschikbaar. Zo kan men onder de knop “Haarlem Ontmoet-tegel” zich opgeven voor activiteiten, is er directe toegang tot BUUV en een wekelijkse foto van “Haarlem van toen”.
De Compaan is gekoppeld aan het Compaan Portaal, onze online familie-omgeving die bereikbaar is vanaf uw eigen laptop, tablet of smartphone. Via het Compaan Portaal kunt u berichten, foto’s en video’s sturen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld afspraken in de agenda plannen, een medicijnen-herinnering activeren of verschillende instellingen van de Compaan beheren.

Compaan in Haarlem

Om kennis te maken met moderne technologie mogen Haarlemse ouderen de Compaan 6 maanden kosteloos uitproberen!
Na de kosteloze zes maanden kunnen de gebruikers de Compaan particulier overnemen voor €149,00. Vanaf dan betaalt u voor de Compaan dienstverlening een abonnement vanaf €12,95 per maand. Dit abonnement geeft toegang tot het Compaan Portaal voor 2 contactpersonen. Voor extra contactpersonen betaalt u €2,50 per persoon per maand. Indien u meer dan vier extra contactpersonen heeft, ontvangt u ons onbeperkte familie-abonnement en kunt u zoveel contactpersonen uitnodigen als u wenst.
Bevalt de Compaan niet, dan mag u deze volledig kosteloos aan ons teruggeven. Wij maken er dan graag iemand anders in Haarlem blij mee.
Interesse? Bel ons op 088 145 01 23 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.