“Makkelijk contact met mijn moeder!”

December 2022

De dochter van Mevrouw Belder liet ons weten dat na bijna 5 jaar Compaan gebruik, haar moeder nog altijd zo blij is met de Compaan. De 92-jarige dame, die u waarschijnlijk al eens bent tegengekomen op onze website, is uitgegroeid tot een echt Compaan-icoon. We besloten om dit keer niet mevrouw maar haar dochter eens te vragen wat zij nou van de Compaan vindt. Haar enthousiasme is bijna net zo groot als dat van haar moeder!

“Mijn moeder weet nog steeds niet hoe je een telefoon uitzet, al doet ze volgens mij soms alsof, maar tot mijn grote verbazing kan ze met de Compaan lezen en schrijven en nog veel meer. Wat een uitvinding!”

Hoe beleef jij als dochter het ‘digitale’ contact?

“Helemaal top, ik kan makkelijk contact houden met mijn moeder via de berichten en beeldbellen. Ik heb niet altijd zin of tijd om uitgebreid te bellen maar contact via beeldbellen is altijd leuk. Ik kan haar foto’s sturen zodat ze op de hoogte blijft maar ook oude foto’s/ingescande dia’s vindt zij geweldig.”

De Compaan is een tablet voor zorg, plezier en gemak. Wat betekent voor jou Zorg, Plezier en Gemak, denkende aan de Compaan?

Zorg: “Ik kan heel makkelijk contact houden met mijn moeder, via de berichten of via beeldbellen. Maar ik kan ook zien of zij berichtjes al gelezen heeft. Klinkt stom, maar dan weet ik in ieder geval dat zij niet ergens ‘flauw’ ligt.”

Plezier: “Mijn moeder beleeft echt ontzettend veel plezier aan de 1000+ foto’s die ik ondertussen met haar gedeeld heb, ze kijkt er heel vaak naar. Foto’s van vroeger, van nu. En wat heel grappig is, ik heb ook Facebook geïnstalleerd en dat weet ze ook heel goed te vinden 😊.

Gemak: “Als de tablet het een keertje niet doet, kan zij zelf bellen met de helpdesk. Ze belt altijd eerst mij, maar ik verwijs haar dan door en ze wordt altijd liefdevol geholpen. Dat is voor mij echt ook heel fijn, zulke goede support.”

Kan je de Compaan in één zin omschrijven?

“Nou eigenlijk niet, maar zal het proberen 😊. Zeker als je niet elke dag op bezoek kan, is het voor familie en vrienden een geweldige ondersteuning om contact en vinger aan de pols te kunnen houden, maar voor mijn moeder is het ook geweldige afleiding en contact met de buitenwereld.”

Als je iemand anders over de Compaan vertelt, wat is dan het eerste wat je noemt?

“Dat het een uitkomst is, dat het heel simpel te bedienen is, wat een plezier mijn moeder eraan heeft. Zo blij dat het er is!”

 

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.