ABN AMRO
op de Compaan

De Compaan is een tablet voor mensen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet om te gaan. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje sturen of beeldbellen? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige en veilige manier.

Daarnaast biedt de Compaan de mogelijkheid om probleemloos het internet te bezoeken. Zo kunt u op eenvoudige wijze uw bankzaken regelen via online bankieren.

Compaan

Welke tablet moet ik kiezen?

Vergelijk onze Compaan tablets

Compaan Klassiek

Gemaakt voor mensen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken.

Compaan Connect

Voor mensen die wat meer gemak zoeken bij het gebruik van een tablet. De Compaan geeft u een steuntje in de rug.

€100,- korting
abnamro

Geld-terug-actie

Wanneer u als ABN AMRO cliënt de Compaan bestelt, ontvangt u maar liefst €100,- retour op de aanschafprijs van €299,-. Het bedrag van €100,- wordt na aanschaf door ABN AMRO geretourneerd op uw bankrekening.

Om in aanmerking te komen voor deze geld-terug-actie dient u de kantoorcode van uw lokale ABN AMRO kantoor bij bestelling op de geven. Weet u de kantoorcode van uw bank niet? Neem daarvoor dan eerst contact op met uw eigen lokale ABN AMRO kantoor of uw financiële zorgcoach.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.