cover-ppt
gemeente-delft-logo_400procent_rgb

Maak kennis met de Compaan

De Compaan is er voor ouderen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken. Ervaring met computers is niet nodig, iedereen kan met de Compaan overweg! U kunt berichten uitwisselen, eenvoudig foto’s en video’s van familie ontvangen en beeldbellen met mensen over de hele wereld.

De Compaan is gekoppeld aan het Compaan Portaal, een online familie-omgeving die bereikbaar is vanaf de eigen laptop, tablet of via de Compaan Portaal App op de smartphone. Via het Compaan Portaal kunnen berichten, foto’s en video’s gestuurd worden. Daarnaast kan men vanuit het Compaan Portaal afspraken in de agenda plannen, een medicijnen-herinnering activeren of verschillende instellingen van de Compaan beheren.

Compaan in Delft

De gemeente Delft biedt inwoners de mogelijkheid om de Compaan 6 maanden lang gratis uit te proberen! Gedurende deze periode krijgen mensen die geen of weinig ervaring hebben met computers, de beschikking over een Compaan.

Na de kosteloze zes maanden biedt de gemeente Delft, de gebruikers aan om de Compaan over te nemen voor €149,00. Vanaf dan betaalt men voor de Compaan dienstverlening een abonnement van €12,95 per maand. Niet alleen ontvangt men dan alle support die nodig is ook wordt voor beveiliging, beheer en back-up gezorgd.

Bevalt de Compaan niet, dan mag deze geretourneerd worden. Wij maken er dan graag iemand anders in de gemeente Delft blij mee.

Interesse? Bel ons op 088 1450100 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier. Compaan helpt graag!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Terugbelverzoek

  Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.