oma_foto_banner
Logo Gemeente Dordrecht

Maak kennis met de Compaan

De Compaan is er voor ouderen die niet met de computer overweg kunnen maar nog wel deel willen uitmaken van onze digitale wereld. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige manier. Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten waardoor zorg op afstand makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, een versleutelde internetpagina bereikbaar via uw eigen smartphone, tablet of computer.

Compaan in Dordrecht

De gemeente Dordrecht stelt 50 Companen beschikbaar stellen voor eenzame, digibete, thuiswonende ouderen in Dordrecht om hen kennis te laten maken met de Compaan en de vele voordelen. Deze technologie wordt ingezet om de eenzaamheid van ouderen te verminderen, maar draagt ook bij aan de ontlasting van mantelzorgers. 50 ouderen en hun familie mogen de Compaan 6 maanden gratis uitproberen. Voor het gebruik van de Compaan is een WiFi-verbinding nodig.

Interesse? Bel ons op 088 1450178 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-1450100. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.